#kaslaimės
Po išvykų maratono – rungtynės namie

Penktadienį 18 valandą Gargždų miesto stadione “Banga” susitiks su Kėdainiu “Nevėžiu”.

Šiuo metu V.Stankevičiaus vadovaujami kėdainiečiai užima trečiąją poziciją. Iš kitų I lygos komandų “Nevėžis” išsiskiria nemenku legionierių būriu – pirmajame rate buvo registruoti aštuoni futbolininkai iš Italijos, Ispanijos, Hondūro, Meksikos, Kolumbijos, Japonijos ir Urugvajaus. Nepaisant to, kad legionierių būrys yra gana gausus, kiek reikšmingesnį vaidmenį vaidino tik trys užsieniečiai – iš Kolumbijos atvykęs J.Mena, italas A.Stelitano ir urugvajietis N.Helguera. Komandos stuburas liko lietuviškas – M.Malinauskas, E.Kugys, A.Gėgžna, D.Gražys ir R.Lipnevičius žaidė beveik visose iki šiol vykusiose rungtynėse. Kėdainiečių atakų lyderis Evaldas Kugys su 16 pelnytų įvarčių pirmauja ir visoje lygoje.
Per vasaros pertrauką “Nevėžis” drastiškų permainų neatliko. Pasikvietė “Jonavoje” žaidusį patyrusį Tadą Eliošių, iš “Stumbro B” susigrąžino praėjusiais metais “Nevėžio” marškinėlius vilkėjusį Vilių Giedraitį, o legionierių gretas papildė jaunu italu Elias Spaltro.
Pirmoji tarpusavio dvikova kelia gargždiškiams nekokius prisiminimus. Kaip pirmenybių lyderiai nuvykę į Kėdainius “Bangos” futbolininkai pirmojo kėlinio viduryje praleido šeimininkų kontrataką ir vėliau nesugebėjo susigrąžinti to, kas prarasta, nors turėjo gana neblogų progų.
Po vasaros pertraukos geriau žaidžia “Banga”. Mūsų komanda per ketverias rungtynes neišbarstė nei taško, tuo tarpu kėdainiečiai patyrė netikėtą pralaimėjimą (0:4) Kupiškyje. Tiesa, vėliau “Nevėžis” reabilitavosi, 3:0 įveikęs “Pakruojį” bei 9:0 sutriuškinęs dešimt futbolininkų į Kėdainius atsivežusį “Koralą”.