#kaslaimės
“Banga” – Taurės ketvirtfinalyje

Šeštadienį Gargždų miesto stadione “Banga” 1:0 įveikė “Pakruojį” ir prasibrovė į kitą Taurės etapą.

Iš protokolo. Banga (Gargždai) – Pakruojis (Pakruojis) 1:0 (0:0).
Gargždų miesto stadionas, 280 žiūrovų. Teisėjas – Š.Tamulynas.
Įvarčiai: 79 min. D.Zubauskas (Banga).
Įspėjimai: 6 min. G.Samsonik, 57 min. M.Gudauskas, 83 min. K.Urbaitis, 90 min. P.Lotužys (Banga); 25 min. G.Štrauss, 32 min. R.Lekiatas, 83 min. G.Zaborskas (Pakruojis).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, D.Padaigis, K.Gnedojus E.Bračkus, V.Antužis, A.Bačanskis (64′ N.Urba), V.Pocevičius, G.Samsonik (89′ P.Lotužys), K.Urbaitis (85′ M.Petrikas), M.Gudauskas, D.Zubauskas (82′ R.Krušnauskas). Atsargoje liko: K.Smilingis, M.Ilginis, J.Skuodas.

Aktyviai ir aštriai rungtyniavusi “Banga” jau pirmajame kėlinyje turėjo bent keletą tikrai gerų galimybių pasižymėti, tačiau kamuolys vis skriejo svečių vartininkui. “Pakruojo” bandymai buvo retesni ir ne tokie pavojingi.
Vaizdas ne itin pasikeitė ir po petraukos. “Banga” švaistė progas iki 79 minutės, kai suklydus svečių gynėjams D.Zubauskas išbėgo vienas prieš vartininką ir užtikrintai pasiuntė kamuolį į vartus.
Pasiekusi pergalę “Banga” po ilgesnės pertraukos vėl pateko į LFF Taurės turnyro ketvirtfinalį. Būsimasis varžovas paaiškės ištraukus burtus, o futbolo sezono plane ketvirtfinalio rungtynės numatytos rugsėjo 1-2 dienomis.
Kitas rungtynes “Banga” žais Kaune tik liepos 29 dieną 19 valandą su Nacionaline futbolo akademija.

Jurgitos Riekašienės nuotraukos

[Best_Wordpress_Gallery id=”42″ gal_title=”20180630″]