#kaslaimės
Algimantas Bačanskis: Gargžduose niekam nebūna lengva

Prieš sekmadienį laukiančią dvikovą su “Panevėžiu” kalbėjomės su šį sezoną žibančiu komandos senbuviu Algimantu Bačanskiu.

– Algi, sezonas įsibėgėjo – sužaistas jau antrasis pirmenybių mėnuo LFF l lygoje. Kaip įvertintum komandos žaidimą ir rezultatus?

– Rezultatus vertinu visai neblogai. Žinoma norėtųsi turėti keliais taškeliais daugiau. Komandos žaidimą visada reikia gerinti, o vienas kito supratimas ir braižas išliko iš praėjusių metų, nes liko dauguma žaidėjų ir nesikeitė treneriai.

– Šį sezoną netrūko įtemptų rungtynių iki pat paskutinių sekundžių. Kurios rungtynės pačiam įsiminė labiausiai, o gal kurių nesinori prisiminti?

– Labiausiai įsiminė pergalė prieš “Kupiškį”. Pirmavome 2:0, vėliau praradome du svarbius žaidėjus, varžovai išlygino rezultatą, o pergalę pavyko išplėšti tik per pridėtą laiką. Pačiam šiose rungtynėse teko žaisti trijose skirtingose pozicijose.

– Lygoje ir taurėje sužaista jau 12 rungtynių, kurios komandos paliko geriausią įspūdį, ką įvardytum pagrindiniais favoritais laimėti I lygą?

– Gerą įspūdį paliko “Dainava” ir “Pakruojis”. Manau daug šansų laimėti LFF I lygą turi “Dainava”. Tai tikrai gerai sukomplektuota komanda.

– Pačiam sezonas prasidėjo puikiai – šiemet jau pelnei 5 įvarčius ir esi tvirtas pagrindinės sudėties žaidėjas. Kodėl šis sezonas prasidėjo kur kas sėkmingiau nei pernykštis? Ką dar norėtum pagerinti savo žaidime?

– Visų pirma, pasiruošimas praėjo sklandžiai ir be traumų. Treneris pasitikėjo, davė šansą ir tuo šansu pasinaudojau. Manau pagerinti reiktų užbaigimą. Per rungtynes susikuriame daug progų, reikia tik jas išnaudoti.

– Sekmadienį atvyksta lygos lyderiai “Panevėžio” futbolininkai. Kokios mintys ir kokios nuotaikos komandoje prieš rungtynes?

– Nuotaikos komandoje kaip visada geros, rimtų netekčių neturime, ruošiamės šioms rungtynėms įprastai. Gargžduose niekam nebūna lengva ir nebus.

– Ko palinkėtum žiūrovams ir ištikimiausiems fanams?

– Žiūrovai ir fanai pas mus nuostabūs, visada jaučiame didelį jų palaikymą stadione ir mieste. Palinkėčiau nenustoti palaikyti savo mylimos komandos – jūs mums kaip dvyliktas žaidėjas.

– Ačiū.

VšĮ “Gargždų futbolas” informacija