#kaslaimės
Išbandymas Pakruojyje

Antradienį 18:30 Pakruojyje “Banga” susitiks su “Pakruoju”.

Po ne itin sėkmingo 2017 metų sezono “Pakruojis” gerokai atnaujino savo sudėtį. Į Pakruojį atvyko V.Viktoravičius ir E.Jasaitis iš “Džiugo”, “Sūduvoje” neįsitvirtinę 1998 metų gimimo R.Lekiatas ir D.Šešplaukis, po pertraukos į Lietuvą sugrįžęs E.Pilypas (yra rungtyniavęs “Kruojoje”, “Šiauliuose” ir “Kauno Žalgiryje”). Klube liko praėjusiais metais “Pakruojo” sudėtyje buvę trys legionieriai – vartininkas olandas J.van de Corput, ukrainietis V.Barba ir baltarusis A.Arochka. Be to, atvyko trys naujokai – ukrainietis M.Pyrochov, iš Nigerijos kilęs E.C.Chidera ir Pakruojyje pusmetį žaidęs, o vėliau į Vilniaus “Vytį” pabėgęs latvis G.Štrauss.
Toks gretų perrikiavimas pasiteisino – šiuo metu pakruojiečiai turi 18 taškų ir užima trečiąją vietą. Sunkus buvo tik sezono startas, kai vienodu rezultatu 0:1 nusileista “Panevėžiui” ir “Uteniui”, tačiau vėliau iškovotos šešios pergalės iš eilės (prieš “Nevėžį”, “Džiugą”, NFA, “Vytį”, “Kupiškį” ir “Trakus B”).
“Banga” į Pakruojį išvyksta be dviejų svarbių šio sezono žaidėjų – paskutinėse rungtynėse raudoną kortelę prieš save išvydusio K.Urbaičio ir dėl ketvirtos geltonos kortelės rungtynes praleisti priversto V.Pocevičiaus. Kaip jau tampa įprasta, tai tiesiog dar viena galimybė įrodyti savo gebėjimus Gargždų jaunimui.