#kaslaimės
Dar viena kelionė į Vilnių

Sekmadienį 15 valandą “Banga” antrą kartą iš eilės rungtyniaus LFF stadione Vilniuje. Šįkart mūsų varžovas – Vilniaus “Vytis”.

Vilniečių veidas nuo 2017 metų ne itin pasikeitė. Iš esmės atsisveikinta tik su dviem daug rungtyniavusiais futbolininkais – H.Šidlausku ir M.Krasnovskiu. Jų vietą užėmė pernai “Stumbro” marškinėlius vilkėjęs, bet dažniau I lygoje žaidęs A.Korsakas, A lygoje “Kauno Žalgiriui” atstovavęs K.Gusočenko ir “Utenyje” (A lyga) bei “Nevėžyje” (I lyga) žaidęs J.Moroz. Be to, į “Vyčio” gretas po pertraukos grįžo brazilas P.Oiaran, praėjusiame sezone atstovavęs “Dainavai”. Vilniečiai išsaugojo patyrusius N.Misiuką, A.Vaskelą, R.Jušką, M.Makutunovičių bei pavojingą legionierių iš Brazilijos L.Soares.
Šio sezono pradžia ne itin džiugina “Vyčio” trenerį Algimantą Liubinską. Per pirmuosius tris susitikimus vilniečiai į savo sąskaitą įsirašė tik vieną tašką – 0:0 sužaidė su “Stumbru B” bei pralaimėjo prieš NFA (0:1) ir “Utenį” (0:3). Situacija pagerėjo po pergalių prieš “Panevėžį” (4:2) ir “Džiugą” (2:1), bet praėjusiame ture “Vytis” ne itin sugebėjo pasipriešinti “Pakruojui” (0:3).